Despre mine

Fotografia mea
bucuresti, Romania
Toţi vorbim despre noi înşine. Ţine de natura umana. Sa fii ceea ce pretinzi ca esti,este cel mai greu lucru.... Sunt o persoana calda si optimista,toleranta si intelegatoare,dinamica si perfectionista,creativa,flexibila in gandire,spirit idealist,nu suport banalitatea si rutina. Imi place sa visez ,dar nu ma hranesc cu vise, caci aproape intotdeauna visele mele au devenit realitate. Sunt deschis sa invat ceea ce nu stiu,sa experimentez,imi place sa cunosc oameni si locuri noi. Fire artistică prin excelenţă, iubesc frumosul în toate formele sale. În plan sentimental, dovedesc un romantism uşor desuet, sunt devotat si-i ofer totul partenerei mele.Imi place sa iubesc... Te indemn sa afirmi raspicat si sa traiesti adevarul inimii tale.Cauta adevarul fiecarei clipe,oricat de incomod sau dureros ar fi si asuma-ti alegerile facute,oricate motivatii ai avea in spatele lor.Cauta pilda fiecarei povesti de viata pe care o traiesti.

vineri, 5 noiembrie 2010

Dimineti de vara

Ce poate fi mai frumos decat diminetile unei veri scaldate in razele soarelui, in care te trezeste melodia telefonului, ce te anunta discret ca ai primit un mesaj de la persoana iubita?

Si il citesti, iti bei cafeaua si-l citesti iar si iar si nu te mai saturi. Si-ti spune mereu alte vorbe, dar toate au un numitor comun - dragostea.

Gandindu-te la ea le indosariezi si le pui in cel mai tainic sertar al inimii tale. Apoi astepti sa te sune sa-i auzi glasul pe care l-ai indragit atat de mult, sa-ti sopteasca vorbe care sa-ti incante auzul, sa te-nfioare, sa te faca din ce in ce mai fericit.

Si, in sfarsit, sa vina la tine, sa te cuprinda cu bratele ei calde, si totodata protectoare, sa te mangaie cum numai ea stie sa o faca, sa te sarute, cum n-a mai facut-o nimeni niciodata si-apoi sa va scaldati in adierile amurgului, sa va iubiti pana tarziu in noapte...

Si asa... fiecare zi sa inceapa si sa se sfarseasca cu dragoste.

Nimic nu poate fi mai frumos, chiar daca nu dureaza decat o vara.Popescu Razvan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu